Sveiki visi,
3D spausdintuvai vis labiau savo galimybėmis "užkariauja" visą pasaulį. Maždaug nuo 2010 metų, dėl ženkliai sumažėjusių 3D spausdintuvų kainų, paprasti žmonės pradėjo juos intensyviai pirkti ir naudoti namų sąlygomis. Todėl, aš sugalvojau sukurti šį lietuvišką forumą, kuriame galima būtų diskutuoti šia tema.
Kviečiu visus čia apsilankiusius:
- Naujokams surasti atsakymus į jiems iškilusius klausimus
- Patyrusiems pasidalinti savo patirtimi, 3D spausdintuvo galimybėmis, patobulinimais, savo nuomone ir patarimais.
- Modelių projektuotojams pasidalinti savo projektu arba pasiūlymu kaip pvz. kai ką sukurti bendrai su kitais forumo dalyviais.
- Rasti atsakymus į iškilusias problemas su 3D spausdintuvu.
- Pasidalinti savo sukurtais 3D modeliais arba gal būt užklausti kas tai galėtų padaryti už dyką arba už atitinkamą atlygį.
- Surasti arba parduoti daiktus susijusius su 3D spausdintuvais. O gal kažką pasiūlysite padovanoti?
- Susirasti bendraminčių ir bendrauti.
- ir t.t.
P.S.
Forumas patalpintas serveryje ne už dyka - domenas, vieta serveryje ir t.t man kainuoja kiekviena mėnesį kažkokią sumą pinigų. Tai yra mano iniciatyva, ir vartotojams tai nieko nekainuoja ir ateityje tikrai nebus jokių apmokestinamų reikalų! Tačiau, jeigu yra noras paremti forumą , tuomet tai galima padaryti čia:
- PayPal sąskaita: paypal.me/3dprinteris